Onze monteurs en werkwijze

Home Onze monteurs en werkwijze

Wij werken bij SafetyCom uitsluitend met gecertificeerd personeel.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd onder leiding van 1e monteurs, die bij onze firma reeds vele jaren in vaste dienst zijn. Wij maken geen gebruik van hulpmonteurs of stagiairesAl onze medewerkers zijn gescreend door het Ministerie van Justitie.

Zij zijn zowel in het bezit van een bewijs van goed gedrag (BGG), als een verklaring omtrent betrouwbaarheid (VoB). Alle monteurs die in aanraking komen met beveiligingssystemen hebben een zogenaamd MBV diploma, en daarnaast hebben de meesten ook nog eens een hun TBV-diploma behaald.

Om iedereen volledig up-to-date te houden besteden wij als SafetyCom zeer veel aandacht aan regelmatige bijscholing, zowel intern als extern.

Onze monteurs zijn gewend in “een bewoonde omgeving” te acteren. We nemen niet alleen onze eigen stofzuiger mee, maar hebben onze eigen verhuisdekens om een werkplek af te dekken tegen bijvoorbeeld (boor)stof of andere vuil.

Waar nodig dragen we katoenen handschoenen ter bescherming van uw witte systeemplafondtegels, of we dragen overschoentjes om uw zojuist aangebrachte parketvloer te ontzien.

En wat dacht u van ons klimmateriaal? Hoe vervelend is het wanneer wij bij u binnenkomen met een trap die een week daarvoor nog op een ruwbouw is gebruikt, of waar de rubber beschermdopjes aan de onderzijde compleet van vergaan zijn? Dat is niet alleen gevaarlijk voor onze monteurs, maar ook vervelend voor u. Als wij zo’n trap op uw nieuwe houten vloer zouden plaatsen dan leidt dit onherroepelijk tot krassen en/of andere vervelende beschadigingen.

Om die reden wordt al ons klimmateriaal doorlopend gecontroleerd en schoon gemaakt. Waar nodig wordt dit van nieuwe beschermdoppen voorzien, in bepaalde gevallen wordt het gerepareerd en mocht dat niet mogelijk of verantwoord zijn, compleet vervangen.

Onnodig te vermelden dat al ons klimmateriaal voldoet aan de allerstrengste normen van de VCA.

Daarnaast gooien wij geen restmaterialen, verpakkingen en/of overige rommel bij u in de vuilnisbak of container, maar voeren wij ons afval zelf netjes af en wordt alles op ons bedrijf op milieu verantwoorde wijze verwerkt.

Wij hebben hierover duidelijke afspraken gemaakt met onze vuilverwerkers:

wij dragen samen met hen zorg voor een gescheiden vuilinzameling met betrekking tot huishoudelijk afval, papier/karton, metalen, hout, batterijen en accu’s, en klein chemisch afval zoals rookmelders (radioactiviteit) en fluorescentieverlichting.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration