Het ontstaan van SafetyCom

Home Het ontstaan van SafetyCom

De oorsprong van SafetyCom ligt in een ver verleden en voert bijna 35 jaar terug in de tijd naar het jaar 1985. Het huidige SafetyCom is ontstaan uit een fusie tussen de technische bedrijven van Paul Lauwers en Olaf van Wissen. Paul en Olaf kennen elkaar al sinds 1996 en zijn vanaf 2015 gezamenlijk “in business”.

Olaf en Paul brengen op het gebied van beveiligingskennis en klantcontacten het beste samen. De mannen kennen geen ‘nee’ of ‘kan niet’. Altijd is een oplossing voorhanden.

Prettig contact met de klant staat altijd voorop. Het gaat tenslotte om uw veiligheid. Daar nemen we de tijd voor

Zij hebben, uiteraard samen met een grote groep medewerkers, in de afgelopen 30 jaar talloze woonhuizen van klein tot groot en zowel binnen als buiten Nederland beveiligd.

Ruim de helft van die systemen hangen in een straal van 50 kilometer rondom Eindhoven. Voorts hebben wij enorm veel klanten in de regio Utrecht-Nieuwegein-Zeist-de Meern-Maarn-Doorn-Huis ter Heide-Driebergen en in het Noorden van België.

Olaf is, als beveiligingsgoeroe pur sang, regelmatig bij relaties buiten de deur te vinden, om nieuwe projecten op te nemen en/of adviezen uit te brengen. Paul daarentegen is binnen SafetyCom verantwoordelijk voor de operationele zaken. Hij zit overwegend op kantoor, stuurt de monteurs aan, bereidt de projecten technisch voor en geeft ondersteuning aan eindgebruikers.

 

ik wil meer weten over paul ik wil meer weten over olaf

 

Anno 2018 hangen er nog steeds vele installaties van het Amerikaanse merk Ademco, in een Vector 2000 of Vista uitvoering, welke wij in de periode van 1985-1995 geplaatst hebben. En deze systemen worden nog dagelijks tot volle tevredenheid door een aantal van onze klanten gebruikt.

Ondanks het feit dat deze systemen met de meldkamer communiceren via een protocol gelijkwaardig aan een draaischijftelefoon, zijn wij nog steeds in staat deze systemen ingeval van een onverhoopte storing “in de lucht te houden”.

Tegenwoordig maken wij voornamelijk gebruik van de merken Risco en Siemens / Vanderbilt, maar daarnaast zijn we zonder meer in staat volledige service te verlenen op inbraakpanelen van de merken Honeywell, Ademco, Galaxy, Microtec, Microtech, DSC, Networx, Caddx, GE, UTC, Aritech (CD/CS/ATS), Interlogix, ASB, MuSDo en Satel.

Er is veel veranderd door de jaren heen. Schakelde u vroeger uw alarm aan de buitenzijde van uw pand aan en uit via een sleutelschakelaar met daar in de buurt een rood en een groen lampje, tegenwoordig bedient u het alarm middels een verlicht toetsenbord met ingebouwd digitaal display, of u bedient uw alarm simpelweg buitenshuis middels de App op uw smartphone of tablet.

En wilt u ook meldingen op uw smartphone ontvangen indien er sprake is van een brand- of inbraakmelding? Geen probleem, wij kunnen vanuit onze alarmsystemen zogenaamde “push-meldingen” versturen, wandoor u binnen een fractie van een seconde op de hoogte bent van de situatie thuis.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration