VoIP telefonie

Home VoIP telefonie

Voorheen bestond de opbouw van een telefoonsysteem uit een centrale kast welke binnen uw object geplaatst werd. Tegenwoordig is deze opzet totaal veranderd ten opzichte van vroeger. De telefooncentrale welke zich voorheen in uw meterkast bevond is vervangen door een “virtuele centrale” binnen het internet. Alle toestellen worden middels een zogenaamde “PoE-switch” direct verbonden met het internet.

U kunt deze opzet vergelijken met uw Pc’s. De werkstations binnen uw object zijn door middel van zogenaamde UTP-bekabeling (lees: uw netwerk) met elkaar verbonden en communiceren op die wijze met uw server, of tegenwoordig wellicht ook met een virtuele server welke zich ergens op het internet bevindt.

Zo ook met uw telefoontoestellen. Deze worden ook allemaal middels een kabel verbonden met een zogenaamde switch (lees: verdeeldoos in de meterkast)  en via deze verdeeldoos staan ze in verbinding met uw virtuele internet-centrale.

De flexibiliteit, alsmede de betrouwbaarheid van dit soort systemen is enorm toegenomen ten opzichte van  conventionele centrales.

Het systeem wordt modulair opgebouwd en alle door u gewenste opties kunnen à la minuut worden geactiveerd, veelal zelfs door u in eigen beheer. Indien niet langer gewenst kunnen de betreffende opties binnen een maand weer worden opgezegd.  Zo betaalt u nooit teveel.

Ook het onderhoud aan uw centrale vervalt. Er zijn dan ook geen dure onderdelen meer welke defect kunnen raken.

Alle disciplines lopen naadloos over in elkaar. Zo kunnen wij uw mobiele nummer koppelen aan uw bureau toestel.

Indien u intern of extern gebeld wordt, gaat zowel uw vaste als uw mobiele nummer over. Uw mobiele toestel wordt als het ware een onderdeel van de bedrijfstelefooninstallatie waarbij een collega u bijvoorbeeld op toestel 103 kan bellen. in dat geval gaat zowel uw mobiele toestel als uw bureautoestel over.

Bent u buiten het pand, maar mobiel aan het telefoneren, dan gaat er bij de receptie een lampje op rood. Zo zien zij direct wanneer u in gesprek bent, of wellicht tijdelijk niet mobiel gestoord wenst te worden.

De locatie  van de toestellen is totaal niet meer van belang. Indien u een toestel van de zaak mee naar huis zou nemen, en u steekt dit toestel thuis in een willekeurige internetaansluiting, dan bent u thuis op dit toestel bereikbaar alsof u op kantoor zou zijn.

En u raadt het al, met dezelfde functionaliteit als op kantoor. Zolang het betreffende toestel maar met het internet (lees: de telefooninstallatie) verbonden is, beschikt u over maximale bereikbaarheid en functionaliteit.

Onze zusterorganisatieSafetyGo! draagt uiteindelijk zorg voor de verstrekking en hosting van de benodigde telefoonlijnen.

Zij fungeren als service-partner tussen u als eindgebruiker en het VoIP-platform waar uw installatie uiteindelijk mee in verbinding staat.

SafetyGo! maakt hiertoe onder andere gebruik van de diensten van Broadsoft, één van de grootste dienstenaanbieders van VoIP-oplossingen zowel binnen, als buiten Europa.

Sinds 2018 maakt Broadsoft deel uit van de “Cisco-group of companies” en is goed voor een omzet van meer dan 350 miljoen dollar. Broadsoft heeft haar hoofdzetel in Maryland USA, en heeft meer dan 2.000 medewerkers in dienst.

SafetyGo! VoIP

De excellente hosted telefonie oplossing

Dankzij VoIP, het bellen via internet, hoeft u de centrale telefonieapparatuur niet meer in uw eigen bedrijf aan te leggen en te onderhouden.

Managed Voice van SafetyGO! is dé oplossing. Met deze hosted telefonie oplossing maakt u gebruik van innovatieve telefooncentrales, die SafetyGo! heeft gestationeerd op goed beveiligde centrale locaties.

SafetyGo! is dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. SafetyGo! is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van Voice over IP (VoIP).

Uw locatie kan met een directe xDSL- of glasvezelverbinding gekoppeld worden aan de telefooncentrale van SafetyGo!, die in een beveiligd data center staat.

Het spraakverkeer loopt dus volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

De voordelen op een rijtje:

Zeer uitgebreide zakelijke cloud telefonie oplossing voor 5 – 200 medewerkers.

Keuze om volledig beheerde toestellen af te nemen voor een vast bedrag per maand

Gebruiksvriendelijke beheerportaal om meest voorkomende wijzigingen zelf uit te voeren

Voor een vast bedrag per maand, volledige integratie van SafetyGo! mobile in uw telefonie omgeving.

Telefoneren via de digitale snelweg, maar dan wel met de mogelijkheid tot HD Voice gesprekskwaliteit.

Onbeperkt bellen voor een vast bedrag per medewerker wat leidt tot een forse besparing van 20% tot 92% op uw gesprekstarieven.

Integratie met MS Outlook, Skype for Business en alle gangbare CRM systemen.

Beheer uw vaste telefoon vanaf uw smartphone met de SafetyGo! remote app.

 

vast-mobiel integratie:

SafetyGo! biedt naast ‘mobile only’ abonnementen vooral ook de volledige integratie van vast en mobiel. Dit maakt het mogelijk om uw mobiele aansluitingen volledig te integreren in een SafetyGo! cloud telefonie centrale. Uw mobiele toestel gaat zich als het ware gedragen als een draadloze telefoon welke u voorheen binnen uw bedrijf gebruikte, maar dan wel één met een wereldwijd bereik! Deze koppeling noemen wij de VaMo-koppeling.

 

SafetyGo! beheer tool:

Met de SafetyGo! beheer tool heeft u direct toegang tot gebruikers- en bereikbaarheidsstatistieken en kunt u direct de meest voorkomende aanpassingen in uw centrale doorvoeren. Zo kunt u snel en gemakkelijk groepen, telefoonboeken, doorschakelschema’s, gebruikersnamen, IVR’s en wachtrijen aanmaken of wijzigen.

SafetyGo! remote:

Neem uw kantoortelefoon mee op uw smartphone. Met SafetyGo! remote heeft u altijd en overal toegang tot uw kantoortelefoon en bent u mobiel bereikbaar op uw zakelijke telefoonnummer.

Met SafetyGo! remote kunt u via uw smartphone de functies van uw kantoortelefoon bedienen. U bepaalt zelf hoe en wanneer u bereikbaar wilt zijn: op kantoor, onderweg of thuis.

Met SafetyGo! remote kunt u de volgende functies bedienen:

  • doorschakelen van uw kantoortelefoon (direct, indien in gesprek of onbereikbaar);
  • gelijktijdig rinkelen van kantoortelefoon en smartphone of andere telefoons;
  • kantoor op afstand;
  • niet storen;
  • nummerherkenning blokkeren;
  • bellen vanuit drie adresboeken: smartphone, persoonlijk, bedrijf;
  • anywhere.

Met SafetyGo! remote kunt u een binnenkomende oproep naar uw vaste zakelijke telefoonnummer opnemen op uw smartphone. U kunt een gesprek ook doorverbinden of een 3-weg conferentiegesprek starten. In de gesprekkenlijst worden alle gebelde, gemiste en ontvangen oproepen weergegeven.

U kunt nummers bellen vanuit drie adresboeken, het adresboek van uw smartphone, uw persoonlijk adresboek van uw kantoortelefoon of het bedrijfsadresboek. Wanneer u belt via SafetyGo! remote zien uw collega’s dat u in gesprek bent.

Altijd bereikbaar onder één nummer

Met SafetyGo! remote bent de baas over uw eigen bereikbaarheid. U kunt via één nummer bereikbaar zijn op zowel uw vaste kantoortelefoon als op uw smartphone. U gebruikt hiervoor “Anywhere” of Kantoor op afstand.

Anywhere

Wanneer u veel onderweg bent of geen vaste werkplek heeft koppelt u met “Anywhere” uw smartphone aan uw vaste nummer. Wanneer u op uw vaste nummer wordt gebeld, kunt u het gesprek beantwoorden op uw smartphone. Wanneer u tijdens een gesprek weer bij uw werkplek aankomt, kunt u het gesprek naadloos verplaatsen naar uw vaste toestel.

Kantoor op afstand

Wanneer u vanuit huis werkt of vanuit een hotel, gebruik dan Kantoor op afstand. Alle binnenkomende gesprekken komen dan uitsluitend binnen op het aangewezen toestel. Met SafetyGo! remote kunt u Kantoor op afstand eenvoudig instellen en vervolgens bellen, zonder dat er op de thuistelefoon kosten worden gemaakt. U kiest met SafetyGo! remote het te bellen telefoonnummer. Uw kantoortelefoon belt naar uw thuistelefoon en zodra u aanneemt wordt uw gesprekspartner gebeld. Uw gesprekspartner ziet uw vaste zakelijke nummer.

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration