Alarminstallatie

Uw bedrijf is de juiste bescherming waard. En die waarborgt u met een moderne alarminstallatie. SafetyCom is al sinds 1987 actief en daarmee een van de meest ervaren installatiebureaus van het zuiden van Nederland.

Zakelijk alarmsysteem

Als ondernemer wilt u geen onnodige risico’s lopen. Zaken als diefstal, maar ook vernieling leveren immers grote schade op. En die schade is meer dan alleen materieel. Want behalve dat bent u ook veel tijd kwijt aan het afhandelen van de situatie. Bovendien geven veel ondernemers aan dat incidenten als deze een gevoel van onzekerheid en onveiligheid aanwakkeren. Daarom kiezen steeds meer ondernemers voor een modern zakelijk alarmsysteem. Zo kunt u de deur van uw kantoor of bedrijfspand elke keer met een gerust hart achter u dichttrekken. Dat houdt ook uw vrije tijd een stuk zorgelozer.

SafetyCom heeft ervaring met de beveiliging van tal van soorten panden in binnen- en buitenland. Denkt u bijvoorbeeld aan scholen, ziekenhuizen en overheidsgebouwen, maar ook aan kleinere bedrijfspanden. Dankzij onze inbraakbeveiliging op maat krijgen ongenode gasten geen kans.

Alarminstallatie bedrijfspand

De alarminstallatie van een bedrijfspand bestaat uit verschillende componenten. Hoe het systeem precies vorm moet krijgen, is situatieafhankelijk. SafetyCom verzorgt daarom altijd installaties op maat.

Verbeterde risicoklassen

Welk alarmsysteem het beste bij uw bedrijf past, bepalen we na een zorgvuldige inventarisatie aan de hand van de Verbeterde Risicoklasseindeling (VRKO 2.0). Deze indeling is door het Verbond van Verzekeraars opgesteld.

Alarmklasse 1,2,3 en 4

De VRKO 2.0 onderscheidt 4 risicoklassen. Binnen welke klasse u valt, is afhankelijk van de waarde van de inboedel van uw onderneming. Bedrijven in klasse 1 (tot en met € 50.000) hebben het laagste risico, bedrijven in klasse 4 (vanaf € 150.000) het hoogste risico.

BORG gecertificeerd

SafetyCom is een BORG-gecertificeerde specialist in alarmsystemen. BORG is een keurmerk voor beveiligingsbedrijven met inbraakbeveiliging als specialisatie. Al onze monteurs beschikken over de benodigde diploma’s, ervaring en een VoG.

Safetycom (54)
Safetycom (22)
Safetycom (58)
Safetycom (48)

Onderhoud alarmsysteem

Net als dat u een auto laat keuren om ongewenste situaties op de weg te voorkomen, is ook onderhoud aan een alarmsysteem noodzakelijk om zeker te kunnen blijven van het functioneren daarvan. Daarom geldt ons advies aan al onze zakelijke klanten om minimaal één keer per jaar onderhoud uit te laten voeren. 

Tijdens zo’n controle testen onze professionals onder andere de werking van melders, sensoren en sirenes en worden camera’s gecontroleerd en schoongemaakt. Ook gaan we na wat de capaciteit van alle batterijen is en of de meldingen die uw alarmsysteem genereert daadwerkelijk in de meldkamer aankomen. Niet zelden nemen verzekeringsmaatschappijen voorwaarden met betrekking tot dergelijk onderhoud op in hun polis.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samenwerken

Laten we een afspraak maken en samenwerken

Wilt u meer weten over wat ons installatiebureau voor de veiligheid van uw bedrijf kan betekenen? Vult u dan vrijblijvend het contactformulier hiernaast in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw situatie en wensen te bespreken.

Reviews

Tevreden klanten

50%

Ontvang vrijblijvend advies

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw gegevens zijn veilig, wij houden ook niet van spam