Toegangscontrole

Als ondernemer is het wel zo een prettige gedachte om te kunnen controleren wie uw bedrijfspand en/of -terrein betreedt en verlaat. Met deze kennis beschermt u immers uw aanwezige medewerkers, maar ook bezittingen. Zakelijke toegangscontrole verhoogt de veiligheid.

Tag Safetycom

Zakelijke toegangscontrole

Geen gedoe met ouderwetse sleutels, maar een vernuftig systeem waarmee u de toegangsrechten zelf eenvoudig instelt en beheert. Het bespaart u een hoop tijd én onnodige kosten. Met elektronische zakelijke toegangscontrole bepaalt u per ruimte zelf wie en op welk moment daar toegang toe heeft. U kunt gebruikmaken van een toegangssysteem met bijvoorbeeld een smartphone of druppels, maar ook een biometrische toegangscontrole. U hoeft zich zo geen zorgen meer te maken om ongenode gasten en uw medewerkers kunnen zich zelfstandig voortbewegen binnen de ruimten waartoe zij bevoegdheid toegekend hebben gekregen.

Met behulp van zakelijke toegangscontrole beschermt u uw medewerkers en bezoekers, maar ook uw bezittingen. Afwijkingen worden direct door het systeem opgemerkt, waardoor u direct adequate maatregelen kunt nemen. Het toegangscontrolesysteem weet wie op welk moment waar is of is geweest.

Manieren om toegang te verlenen

Een elektronisch toegangssysteem kan verschillende vormen krijgen. Eén ding hebben alle vormen echter gemeen: ze geven u de volledige controle over uw bedrijfsruimte en bezoekers.

Smartphone toegangscontrole

Iedereen heeft altijd een smartphone bij zich. Dat maakt dit apparaat een ideaal middel om toegangscontrole mee te kunnen uitvoeren. De mobiele toegangsrechten zijn centraal geregistreerd, toegang verleent u bijvoorbeeld per QR-code. Door een koppeling met een active directory blijft uw bestand altijd automatisch up-to-date.

Toegangscontrole met druppel

Een toegangscontrole met druppel is zeer eenvoudig in gebruik. Eenieder die in het bezit is van een druppel, ook wel een toegangstag genoemd, houdt deze tegen het elektronische slot om de deur te openen. Zodra de deur dichtvalt, is deze direct weer vergrendeld. Ook op deze manier kunt u terugzien welke personen wanneer aanwezig waren.

Biometrische toegangscontrole

Biometrische toegangscontrole leek nog niet zo lang geleden iets voor de verre toekomst, maar is inmiddels geheel geïntegreerd. Deze toegang is gebaseerd op unieke kenmerken van personen. Daarbij valt te denken aan een vingerafdruk, een irisscan of een gezichtsscan.

Safetycom (55)
Safetycom (22)
Safetycom (27)
Safetycom (17)

Integratiemogelijkheden

Zakelijke toegangscontrole kunt u goed combineren met andere veiligheidssystemen zoals camerabewaking. In dat geval kan een toegangssysteem bijvoorbeeld direct een camera inschakelen om na te gaan of daadwerkelijk de juiste persoon toegang vraagt. Dat gebeurt vooral vaak in het geval van een druppel. Maar ook kunt u het toegangscontrolesysteem combineren met inbraakdetectie. 

Met een geïntegreerd beheer kunt u de algehele veiligheid van uw bedrijf en het terrein in zijn geheel waarborgen. Het centrale besturingssysteem beheert alle processen en zorgt er met de juiste verwerking van alle input voor dat de juiste beslissingen worden geactiveerd. Dat zorgt ervoor dat u op de werkvloer te allen tijde zeker kunt zijn van de veiligheid, of u nu aanwezig bent of niet.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samenwerken

Laten we een afspraak maken en samenwerken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijke toegangscontrole? Onze experts vertellen u er graag over. Vult u het contactformulier hiernaast vrijblijvend in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Reviews

Tevreden klanten

50%

Ontvang vrijblijvend advies

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw gegevens zijn veilig, wij houden ook niet van spam