Camerabewaking

Camerabewaking vormt een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw onderneming. Camera’s hebben een sterke preventieve werking en weten zo het aantal diefstallen en vernielingen terug te dringen. Hetzelfde geldt voor ongewenste toegang. Camerabewaking draagt dan ook bij aan het gevoel van veiligheid van u en uw medewerkers.

Zakelijke camerabewaking

Voor zakelijke camerabewaking kiest u vanwege de bescherming van uzelf en uw personeel, maar ook de bescherming van uw eigendommen. Zakelijke camerabewaking kunt u daarom eigenlijk wel beschouwen als een element dat niet aan uw bedrijfsvoering mag ontbreken. Camerabeveiliging levert u meerdere voordelen op. Zoals we hierboven al noemden, heeft het een preventieve werking. Inbrekers en andere kwaadwillenden zullen zich door de aanwezigheid van camera’s sneller laten afschrikken. Zo wordt de kans kleiner dat uw onderneming het doelwit wordt van zaken als inbraak.

De camera’s die SafetyCom bij u installeert, leveren kraakheldere beelden. Zo kan er nooit twijfel bestaan over wat u precies op de beelden ziet. Bovendien werkt zakelijke camerabewaking 24 uur per dag. Dat betekent dat u altijd in de gaten kunt houden wat zich op het terrein van uw bedrijf afspeelt. En mocht zich onverhoopt toch een incident voordoen? Dan beschikt u te allen tijde over nuttig beeldmateriaal.  

Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Camerabeveiliging kunt u zowel binnen als buiten laten installeren. De scherpe beelden van de camera’s en de geavanceerde functies van de meest moderne systemen zorgen voor maximaal inzicht.

Videomanagement systeem

Een videomanagementsysteem is een softwaresysteem waarmee u beveiligingscamera’s beheert. U maakt dus gebruik van een centraal platform waarop input vanuit verschillende locaties binnenkomt. Het systeem slaat alle binnenkomende video’s op een apparaat op.

Live view

Wilt u de camerabeelden live kunnen bekijken? Dan heeft u een beveiligingssysteem inclusief monitor nodig. De monitor stelt u in staat om op elk gewenst moment te zien wat er zich op de plekken afspeelt waar u camera’s heeft hangen.

Kenteken registratie

Bewakingscamera’s zijn ook te gebruiken voor het herkennen en registreren van voertuigen. Kentekenregistratie noemen we ook wel LPR (License Plate Registration). De camera’s registreren kentekenplaten rechtstreeks in een database. Vooral voor toegangscontrole is dit handig; u geeft dan automatisch uitsluitend toegang aan geregistreerde voertuigen.

Safetycom (17)
Safetycom (58)
Safetycom (22)
Safetycom (48)

Onderhoud camerabeveiliging

Een camerabewakingssysteem werkt onafgebroken. Het staat 24 uur per dag, 7 dagen per week aan. En alhoewel een dergelijk systeem weinig onderhoud vergt, betekent dat niet dat deze onderhoudsvrij is. Wilt u van de optimale werking ervan en dus van uw veiligheid gewaarborgd kunnen blijven? Dan is periodiek onderhoud noodzakelijk.

Daartoe behoort onder andere de reiniging van de lenzen, het binnenwerk en de behuizing en het controleren van diverse instellingen. Maar ook onderhoud aan de recorder zelf hoort daarbij. Onderhoudsbeurten zijn een investering die zich dubbel en dwars uitbetaalt: u kunt zo immers altijd vertrouwen op een up-to-date systeem dat in topconditie verkeert.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samenwerken

Laten we een afspraak maken en samenwerken

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van camerabewaking bij uw bedrijf? Onze experts inventariseren uw locatie zowel binnen als buiten zorgvuldig om u een op maat gemaakt advies uit te kunnen brengen over de voor u benodigde camerabewaking. U kunt eenvoudig een vrijblijvende afspraak met ons maken door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Reviews

Tevreden klanten

50%

Ontvang vrijblijvend advies

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw gegevens zijn veilig, wij houden ook niet van spam