Consultancy

Gevaren loeren overal, maar hoe kunt u zich daar nu het beste tegen beschermen? Met gericht advies, waar wij al 37 jaar ervaring in hebben, helpen we u de te nemen preventieve maatregelen te bepalen. Van advies tot implementatie, Safetycom ontzorgt u volledig.

Integrale beveiliging

Met onze jarenlange ervaring beschikken we over de nodige expertise om uw organisatie op de juiste manier te beveiligen. Onze specialisten stellen op basis van een uitvoerige inventarisatie een persoonlijk advies op.

We zijn er voor kleine en grote ondernemers. Dus of u nu een handjevol medewerkers heeft, of een school, overheidsinstelling, industrieel bedrijf of groter MKB-bedrijf runt, bij ons bent u aan het juiste adres voor integrale beveiligingsoplossingen.

Van alarminstallaties tot branddetectie, camerabewaking en toegangscontrole: de beveiligingsoplossingen die wij aanbieden, zijn altijd op maat gemaakt en sluiten perfect op elkaar aan. Bij ons koopt u geen losse producten, maar gerichte, integrale oplossingen voor uw specifieke beveiligingsuitdagingen.

Security audit: nulmeting

Hoe komen wij tot uw beveiligingsoplossingen? Onze nulmeting is de eerste stap in dit proces. We kijken grondig naar uw huidige situatie, waarbij we ons richten op het verkrijgen van inzicht in uw beveiligingsbehoeften en uitdagingen.

Risicoanalyse

We identificeren potentiële risico's en kwetsbaarheden, zodat we een goed beeld krijgen van de specifieke uitdagingen waar uw organisatie voor staat. Op basis van deze analyse kunnen we vervolgens de beste preventieve maatregelen aanbevelen om uw organisatie optimaal te beschermen.

Integraal security advies

We adviseren u over de beste beveiligingsoplossingen voor uw organisatie. We houden rekening met uw specifieke behoeften en risico's, zodat u kunt rekenen op een advies dat perfect aansluit bij uw situatie. Ons doel is om u te voorzien effectieve maar ook praktische maatregelen.

Doeltreffende maatregelen

Tot slot zorgen onze experts voor de professionele implementatie van de gekozen beveiligingsoplossingen. We zorgen ervoor dat alle maatregelen op een vakkundige wijze worden geïmplementeerd en nemen het gehele traject voor u uit handen.

Safetycom (48)
Safetycom (47)
Safetycom (61)
Safetycom (17)

Zijn uw maatregelen nog doeltreffend?

De wereld om ons heen verandert razendsnel, en daarmee ook de methodes van kwaadwillende. Weet u zeker dat uw beveiligingsmaatregelen nog wel doeltreffend zijn?

Ook voor organisaties met al de nodige beveiligingsoplossingen is het goed om deze maatregelen geregeld te evalueren. We bekijken uw organisatie vanuit alle hoeken en identificeren potentiële risico’s die u wellicht over het hoofd ziet en onderzoeken hoe oplossingen beter en slimmer geïntegreerd kunnen worden.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samenwerken

Laten we een afspraak maken en samenwerken

Reviews

Tevreden klanten

50%

Ontvang vrijblijvend advies

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw gegevens zijn veilig, wij houden ook niet van spam