Over Safetycom

SafetyCom is een installatiebedrijf dat al ruim 37 jaar advies, installaties en onderhoud op het gebied van veiligheidssystemen verzorgt. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Qnus-SafetyCom-23-05-2018_001-e1533715335215

37+ jaar ervaring

Al meer dan 37 jaar uw partner als het gaat om effectieve beveiligingsmaatregelen.

Over Safetycom

Wij leveren en installeren beveiligingsoplossingen

Op uw beveiliging wilt u 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen rekenen. Veiligheid is immers van belang op het moment dat u en uw medewerkers aanwezig zijn, maar ook op het moment dat u dat niet bent.

Onze specialisten stellen op basis van een uitvoerige inventarisatie een persoonlijk advies op. De beveiligingsoplossingen die wij aanbrengen, zijn dan ook altijd op maat.

Petje af voor het werk wat jullie hier afgelopen weken verzet hebben. Ik ben onder de indruk en zou geen moment twijfelen om jullie firma aan te bevelen.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
Klantwaardering

Voor een complete beveiligingsoplossing, van A tot Z geregeld

skills

Onze specialisaties

Bij SafetyCom bent u aan het juiste adres voor alarminstallaties, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole en slagbomen. Ook bieden wij consultany aan.

Camerabewaking 100%
Alarminstallatie 100%
Toegangscontrole 100%
Safetycom (19)
Gecertificeerde partner

Wij bieden zekerheid

Safetycom (24)

Waarom kiezen voor Safetycom

Wat Safetycom uniek maakt

SafetyCom is er voor alle ondernemers, ongeacht de aard en omvang van hun bedrijf. Met onze klantenservice en persoonlijke benadering onderscheiden we ons van onze concurrenten.

Klein en groot

We zijn er voor kleine en grote ondernemers. Dus of u nu een handjevol medewerkers heeft, of een school, overheidsinstelling, industrieel bedrijf of groter MKB-bedrijf runt, bij ons bent u aan het juiste adres.

37+ jaar ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de inzichten die nodig zijn om een onderneming op de juiste manier te beveiligen. Aangevuld met continue interne en externe training ontgaat onze professionals niets.

Tevreden klanten

We zijn trots op de positieve reviews van onze klanten, zowel wat betreft de kwaliteit van onze producten en dienstverlening als onze klantenservice. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.