Slagbomen

Wilt u kunnen controleren wie uw bedrijventerrein oprijdt, maar voorkomen dat u deze hermetisch moet afsluiten met een hek? Dan kiest u voor een slagboom. U kunt deze dusdanig instellen, dat enkel het toegestane verkeer toegang krijgt.

Slagboominstallatie

Een slagboominstallatie op uw terrein levert u verschillende voordelen op. De belangrijkste drijfveer is het kunnen beschermen van uw medewerkers en het terrein zelf tegen ongenode gasten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan inbrekers. Maar ook kunt u met een slagboominstallatie voorkomen dat allerlei voertuigen op uw terrein parkeren, terwijl zij daar niets te zoeken hebben. De klanten van de aangrenzende ondernemers bijvoorbeeld.

Bij SafetyCom bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten slagboomsystemen. In de regel kiezen ondernemers voor oplossingen die hen zo weinig mogelijk werk bezorgen. Dat betekent in de praktijk dat er vrijwel altijd voor een geautomatiseerd systeem wordt gekozen. Dat betekent echter niet dat een slagboom elke keer automatisch opent wanneer er een voertuig verschijnt. U past hier zelf de gewenste autorisatie op toe. Daarmee opent de slagboom zich dan automatisch voor voertuigen die herkend worden en gewenst zijn en blijft deze dicht voor alle andere.

Slagboom als afsluiting van uw terrein

Met een slagboominstallatie heeft u geen omkijken meer naar wie wanneer uw bedrijventerrein betreedt. Uw terrein afschermen met slagbomen kan op verschillende manieren, namelijk met behulp van kentekenherkenning, een afstandsbediening of een laser scanner.

Kentekenherkenning

Zakelijke camerasystemen maken het mogelijk om voertuigen te herkennen en hun kenteken te registreren. Dat maakt een slagboom met kentekenherkenning dan ook een handig en efficiënt systeem. De door u gecreëerde database bepaalt welke voertuigen toegang krijgen en voor welke de slagbomen dicht blijven.

Afstandbediening

Een andere manier om een slagboom te bedienen is middels een afstandsbediening. Op deze manier werkt u zonder database en geeft u in plaats daarvan een afstandsbediening aan iedere medewerker. Deze kunnen de slagboom zo telkens zelfstandig openen.

Laser scanner

Een van de manieren om een slagboom te bedienen is middels een laser scanner. Een laser scanner maakt gebruik van een sensor om te bepalen of een voertuig gewenst of ongewenst is. Het is vooral raadzaam om voor een laser scanner te kiezen wanneer uw slagboom intensief wordt gebruikt.

Slagboom-zonne-energie-1920x1280
Safetycom (19)
Safetycom (61)
Safetycom (17)

Slagboom plaatsen

Heeft u besloten dat u een of meerdere slagbomen op uw bedrijventerrein wilt laten plaatsen? SafetyCom is een erkend beveiligingsbedrijf en beschikt over ruime kennis op dit gebied. We plaatsen dan ook niet zomaar een slagboom, maar inventariseren zorgvuldig welke en hoeveel er nodig zijn en welke functie de slagbo(o)m(en) vervullen. 

Zo is het van belang om na te denken over vragen als hoe intensief de slagboom gebruikt zal worden en op welke tijdstippen deze actief moet zijn. Uiteraard spelen ook zaken als de boomlengte een rol van belang. Door alle details met u door te nemen, kunt u rekenen op een slagboom die aan alle vereisten voldoet.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samenwerken

Laten we een afspraak maken en samenwerken

Bent u benieuwd naar wat SafetyCom voor u kan betekenen? Aarzelt u dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Dat kan middels het hiernaast zichtbare contactformulier. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en plannen graag een vrijblijvende kennismaking op locatie.

Reviews

Tevreden klanten

50%

Ontvang vrijblijvend advies

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw gegevens zijn veilig, wij houden ook niet van spam