Branddetectie

In het geval van brand is een korte reactietijd doorslaggevend. U kunt er waardevolle bezittingen en, nog belangrijker, personen mee redden. U beschermt uw onderneming met kwalitatief hoogwaardige branddetectie die specifiek op uw situatie is afgestemd.

Branddetectie systeem voor uw organisatie

De juiste branddetectie vormt de basis die u nodig heeft om uw bedrijf tegen verwoestende hitte en vlammen te beschermen. Hoogwaardige branddetectie zorgt ervoor dat zelfs minimale rookontwikkeling snel wordt opgespoord. Dag en nacht. Des te sneller de detectie plaatsvindt, des te meer tijd u heeft om het pand veilig te evacueren en de hulpdiensten in te schakelen. Branddetectie ziet er niet voor iedere onderneming hetzelfde uit. De experts van SafetyCom inventariseren zorgvuldig wat de beste detectiemethoden voor uw onderneming zijn.

Bij branddetectie komt immers meer kijken dan het eenvoudigweg ophangen van enkele rookmelders. Bovendien bestaan er verschillende soorten rookmelders (optische rookmelders, thermische detectoren en aspiratiesystemen). Voor iedere specifieke situatie moet worden bekeken welke vorm van detectie tot het gewenste resultaat zal leiden. SafetyCom installeert branddetectiesystemen bij zowel grote als kleine bedrijven.

Branddetectie installatie

Een branddetectie installatie van SafetyCom is altijd op maat gemaakt. Onze experts bekijken welke vorm het beste bij uw onderneming past. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving op dit gebied, waardoor u altijd aan de geldende eisen voldoet.

Onderhoud (BMI)

Een brandmeldinstallatie (BMI) vergt onderhoud, wilt u ook op de lange termijn van de betrouwbaarheid ervan kunnen uitgaan. Jaarlijks onderhoud is volgens de richtlijn NEN2654 zelfs verplicht. Behalve de initiële installatie kunt u ook het onderhoud aan SafetyCom overlaten.

Beheer

Behalve onderhoud komt ook beheer bij een branddetectie installatie kijken. Dit moet maandelijks worden uitgevoerd. SafetyCom is eveneens beheerder branddetectie installaties en kan u deze terugkerende inspectie uit handen nemen.

Gecertificeerd

Voor branddetectie installatie gelden specifieke certificaten, die door het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) worden afgegeven. Als professioneel beveiligingsbedrijf zijn wij hiervoor gecertificeerd. U kunt er dus op rekenen dat wij wat betreft de levering, installatie en het onderhoud van branddetectie installaties aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Safetycom (32)
Safetycom (19)
Safetycom (23)
Safetycom (31)

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

SafetyCom beschikt over de juiste certificaten voor de levering, installatie en het onderhoud van branddetectie systemen. U kunt er daardoor zeker van zijn dat uw installatie aan alle geldende vereisten voldoet. Maar dat is niet het enige. Bij ons bent u namelijk ook aan het juiste adres voor andere beveiligingsinstallaties, zoals camerabewaking en toegangscontrole.

SafetyCom is een BORG-gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in elektronische beveiliging. Heeft u behoefte aan andere maatregelen dan branddetectie? Onze experts schatten de risicoklasse in, stellen een beveiligingsplan op en nemen de benodigde maatregelen op elektronisch gebied om aan uw beveiligingsbehoeften te kunnen voldoen. En dat geeft een geruststellend gevoel.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samenwerken

Laten we een afspraak maken en samenwerken

Bent u op zoek naar branddetectie maatregelen voor uw onderneming en wilt u weten wat SafetyCom voor u kan betekenen? Vult u dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw situatie te bespreken. Uiteraard is dat geheel vrijblijvend.

Reviews

Tevreden klanten

50%

Ontvang vrijblijvend advies

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw gegevens zijn veilig, wij houden ook niet van spam