Nieuwe App voor Chiron

Chiron heeft een nieuwe App uitgebracht voor de Chiron Iris connect kiezers. Tablets en smartphones worden meer en meer onderdeel van ons dagelijks leven, volgens Chiron zijn deze toestellen de ideale vervangers voor de touchscreen interface van de Iris modules. Door gebruik te maken van de App in combinatie met de ingebouwde Wi-Fi technologie kan de installateur de AoIP kiezers in 3 minuten programmeren. De menustructuur van de App is identiek aan die van de iris Touch en dus ook meertalig. Maak eenvoudigweg verbinding tussen de ingebouwde Wi-Fi van de Iris connect en smartphone of tablet en start draadloos met de configuratie van de kiezer.

Android gebruikers kunnen de IRIS Connect App downloaden van de Google Play store, Windows gebruikers vinden deze op de Windows store. IOS gebruikers hebben de App niet nodig, zij kunnen Safari gebruiken, de ingebouwde webbrowser.

Willem L. Harthoorn, CEO van Chiron over de nieuwe app: “De lancering van de IRIS Connect App zal de groei van de Connect Solo en Duo op de residentiële AoIP markt versnellen. Bij residentiële installaties is tijd geld voor de installateur. Door gebruik te maken van de Wi-Fi, 3G technologie, de nieuwe App en natuurlijk de eenvoud en veelzijdigheid van de IRIS Connect producten kan de installatietijd vergeleken met andere producten tot 60% worden verkort”.