SafetyCom is een landelijk erkend beveiligingsbureau, toegelaten door het Ministerie van Justitie onder nummer VEB-1233.

Om die reden mogen wij voor elke verzekeringsmaatschappij in Nederland vereiste installaties opleveren, en wel tot het allerhoogste niveau.

Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB gegroeid tot de belangrijke organisatie binnen de beveiligingssector. Zij behartigen tevens de belangen van de door hen erkende installatiebedrijven in de breedste zin van het woord.

Waarom kiezen voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?
Kies voor veiligheid via de vakman: www.vakkundigbeveiligd.nl
Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Advies en uitvoering via de vakman:
Welke beveiliging er ook nodig is, een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf voorziet u van een vakkundig advies en realiseert een correcte uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossing. Wellicht komt u in aanmerking voor een subsidieregeling vanuit de overheid? Laat u informeren door een vakman bij u in de buurt. Raadpleeg het ledenoverzicht voor een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf bij u in de buurt.

Kwaliteitsgarantie:
Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering van uw beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsgarantie. Dan weet u dat het goed zit, want alleen een VEB Erkend Installateur kan dit document afgeven. Vraag er altijd om!

Eisen van verzekeraars:
Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen, alvorens een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen te willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. Een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf  kan u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk.

Kwaliteitsinspectie:
De VEB controleert haar leden op kwaliteit. Elk VEB Erkend Beveiligingsbedrijf wordt één maal per jaar aan een inspectie / kwaliteitsbegeleiding onderworpen. Gebaseerd op de resultaten van dit bezoek wordt jaarlijks het “Beveiligingsbedrijf van het jaar” gekozen.

Eén aanspreekpunt:
De VEB voorziet in een totaal beveiligingspakket met één aanspreekpunt: de vakman. Zo richt het VEB Erkende Installatiebedrijf zich op elektronische-, bouwkundige- en organisatorische maatregelen, alsmede op reactie cq opvolging, compartimentering en meeneembeperkende maatregelen. Daarnaast heeft de VEB voor de specialisten op het gebied van elektronische- en bouwkundige beveiliging het  S.I.B. register geopend.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van het VEB. U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaande link:

www.veb.nl

Om u als consument daarnaast nog extra zekerheid te bieden, hebben wij ons aangesloten bij de Alarm Groep Nederland, oftewel de AGN.

De AGN is een begrip in beveiligingsland, en heeft in haar ruim dertig-jarig bestaan een aantal uitermate gespecialiseerde beveiligingsbedrijven bij elkaar gebracht.

Zij vormen naar ‘de buitenwereld’ één gezicht, en bieden landelijke dekking aan bijvoorbeeld winkelketens.

De bij de Alarm Groep Nederland aangesloten bedrijven zijn gespecialiseerd in onder meer inbraaksignalering, toegangsbeheer, camerabewaking en brandbeveiliging. Maar ook domotica systemen voor de zorg behoren tot het aanbod.

Alle aangesloten leden zijn stuk voor stuk  technische beveiligingsbedrijven die onderling intensief samenwerken op het gebied van onder meer product inkoop en kennisuitwisseling. Door het unieke karakter van de Alarm Groep Nederland kunnen de leden een totaalpakket aan beveiligingssystemen bieden met een landelijke dekking met uiteindelijk toch maar één aanspreekpunt. De consument wordt hierdoor volledig ontzorgd, bijvoorbeeld doordat alle aangesloten leden zijn gecertificeerd en een 24/7 opvolging van storingen is gegarandeerd.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van de AGN. U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaande link:

www.alarmgoep.nl