o1 Algemene informatie

Home o1 Algemene informatie
Wanneer is uw winkel of bedrijf aan de beurt?

Dagelijks vinden in Nederland meer dan 400 inbraken bij bedrijven plaats. Daaruit blijkt dat inbrekers nog steeds volop kansen krijgen om hun ‘vak’ uit te oefenen, ondanks het feit dat er al vele winkels, magazijnen en/of kantoren van een beveiligingsinstallatie voorzien zijn.

Een aantal van die systemen zijn echter geplaatst in de periode vóór 2005 en zijn inmiddels zwaar verouderd. Niet in de laatste plaats vanwege de vele modernere communicatiemogelijkheden van tegenwoordig. In het verleden werden beveiligingssystemen via zogenaamde analoge telefoonlijnen (PSTN) met een meldkamer verbonden. De tijd van dat soort verbindingen ligt echter ver achter ons, en tegenwoordig wordt meer dan 99% van de systemen via een zogenaamde IP-verbinding met de meldkamer verbonden. Dit soort installaties zijn door het dievengilde dan ook zeer eenvoudig te saboteren.

En dan is er natuurlijk ook nog altijd een groep van ondernemers die zelf een installatie of bouwpakketje hebben aangeschaft bij de lokale Gamma en aan de vriend van het buurmeisje hebben gevraagd om dit systeem aan te leggen. “Die gast zit toch op het VMBO, en daar leren ze alles wat met stroom en al dat soort dingen aanleggen te maken heeft .”

 

Ondanks het feit dat we met zijn allen aardig op de juiste weg zijn om de hoeveelheid (geslaagde) inbraken bij bedrijven terug te dringen, keren verzekeraars jaarlijks nog honderden miljoenen uit aan gedupeerde ondernemers welke het slachtoffer zijn geworden van een inbraak. Terwijl u zich de ellende die dit met zich meebrengt toch echt voor een groot gedeelte zou kunnen besparen door een relatief geringe investering in de vorm van een inbraakbeveiligingsinstallatie. Zowel de kwaliteit als de mogelijkheden van deze systemen zijn de afgelopen laatste jaren enorm toegenomen.

 

 

Afspraak maken voor een adviesgesprek?

Bent u na het lezen van de informatie op onze website nieuwsgierig geworden naar de mogelijke oplossingen welke wij u kunnen bieden? Of zou u graag meer algemene informatie ontvangen? Neem in dat geval direct contact op met Olaf van Wissen om een afspraak te maken voor een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek:

Olaf van Wissen

Beveiligingsadviseur

 

06 - 25 50 17 00 (mobiel)

 

040 - 2 55 43 20 (kantoor)

 

 

Of maak gebruik van onderstaand invulformulier (de velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplichte invulvelden):

 

 

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration