Aansluiting bij meldkamer

Home Aansluiting bij meldkamer

Indien er geen sprake is van een eis door de verzekering, kunt u zelf bepalen of u uw installatie wel of niet in verbinding wilt stellen met een meldkamer. Een alternatief voor een aansluiting op de meldkamer zou een directe doormelding naar uw smartphone kunnen zijn.

Maar houdt u er in dat laatste geval wel rekening mee dat uw beveiligingsniveau significant afneemt wanneer u tijdelijk (bijvoorbeeld vanwege een vergadering) uw smartphone niet in de gaten kunt houden.

Verder is het zo dat, bijvoorbeeld in het geval van een inbraakmelding, de politie niet bereid is ter plaatse te gaan, indien u hen waarschuwt naar aanleiding van een alarmmelding welke u direct op uw eigen smartphone ontvangen hebt. Daar dient altijd een particuliere meldkamer “tussen te zitten”.

Afbeeldingsresultaat voor meldkamer securitas

 

De politie gaat namelijk uitsluitend ter plaatse na ontvangst van een geverifieerde melding door een geregistreerde meldkamer met een justitieel toelatingsnummer. In dat geval is het voor de politie namelijk duidelijk dat:

  • de beveiligingsinstallatie voldoet aan alle daaraan gestelde eisen
  • de installatie is aangebracht door een landelijk erkend beveiligingsbedrijf

Een  eindgebruiker die besluit in eigen beheer een systeem aan te leggen, kan dit systeem namelijk niet aansluiten bij een meldkamer.

SafetyCom heeft een partnership met Securitas te Geldrop, één van de grootste meldkamers in Europa. Securitas is goedgekeurd onder nummer PAC046 en werkt uitsluitend samen met gecertificeerde, betrouwbare beveiligingsbedrijven die hun deskundigheid hebben bewezen.

Middels het filmpje hieronder kunt u een kijkje nemen in het Securitas Operations Center:

 

Wij maken op verzoek van onze opdrachtgevers naast het Securitas Operations Center ook nog gebruik van een tweetal andere meldkamers. Het kan natuurlijk zijn dat u als eindgebruiker om welke reden dan ook een voorkeur heeft voor een andere meldkamer. Dat respecteren wij uiteraard. In dat geval kunt u er voor kiezen om uw installatie door ons aan te laten sluiten op de meldkamer van EuroPAC te Oss of ViewControl te Sliedrecht (dat is de meldkamer van de Alert Group).

Hieronder een overzicht van de diverse meldkamers:

 

Securitas Operations Center

Spaarpot 121
5667 KW Geldrop
088 – 3221100 (Customer Care)
meldkamer@securitas.nl

Meldkamer EuroPAC

Batavenweg 2
5349 BB  Oss
0412 – 654000
alarmcentrale@europac.nl

Meldkamer ViewControl

Van Coulsterweg 6
2952 CB  Alblasserdam
0184 – 434100
mutaties@alert-group.nl

 

terug naar overzicht naar volgende pagina

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration