Algemene informatie

Home Algemene informatie
Welkom bij SafetyCom

Proficiat en dank voor uw bezoek! U heeft bij deze de website ontdekt van misschien wel het meest complete, professionele en oudste beveiligingsbedrijf van Noord-Brabant. Ons ontstaan voert ons ruim 30 jaar terug in de tijd naar 1985, dus aan ervaring geen gebrek. Installatietechniek is voor ons geen bezigheid maar het is met ons verweven: het zit in ons bloed.

Onze monteurs zijn stuk voor stuk razend enthousiast en ontzettend begaan met hun werk. We denken niet in problemen, maar in oplossingen en uitdagingen. En wij hebben voor elke uitdaging een oplossing. We zijn niet autistisch of ziekelijk perfectionistisch wat sommige van onze klanten wel eens denken. We doen ons best om er iets moois van te maken, maar wel gewoon met twee beentjes op de grond. En alles onder het motto: als de klant uiteindelijk maar tevreden is.

 

SafetyCom is in staat om uw woonhuis te beveiligen als geen ander. Van klein tot groot, draadloos of juist bedraad. Iets daartussen in of een combinatie van draadloos en bedraad? Geen probleem!

Wilt u het systeem op de meldkamer aansluiten? Geen probleem!

Wilt u de meldingen toch liever via uw mobiele telefoon ontvangen? Geen probleem!

Wilt u zelf een gedeelte van de werkzaamheden zoals de aanleg van de bekabeling uitvoeren? Geen probleem!

U kunt met ons alle kanten op. Wij zullen u altijd van een eerlijk en onafhankelijk advies voorzien waarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit optimaal is. Wat we niet in ons eigen huis zouden plaatsen gaan we u ook niet aanbieden.

 

Houdt u ook niet zo van onverwachte visite?

Dagelijks vinden in Nederland meer dan 175 woninginbraken plaats. Daaruit blijkt dat inbrekers volop kansen krijgen om hun ‘vak’ uit te oefenen. Wanneer u naar uw woning zou kijken door de ogen van een inbreker, dan zou u wellicht ontdekken dat deze voor inbrekers aantrekkelijker is dan u denkt.

Want een inbreker beoordeelt een geopend bovenlicht en een losliggende ladder in de achtertuin anders dan u. Hij taxeert zijn kansen en slaat toe als hij de gelegenheid krijgt.

Afbeeldingsresultaat voor inbraakschade

Wie een inbreker wil ontmoedigen, moet zijn gedrag begrijpen. Waar houdt een inbreker van? Eenvoudige klussen, weinig voorbereiding en buitenkansjes. Waar heeft hij een hekel aan? Tijdrovende klussen, lawaai en de angst voor ontdekking.

Iedere tien minuten wordt er in Nederland in een woning ingebroken. Dat gebeurt vooral via de achterdeur, die het minst goed beveiligd is. In een kwart van de gevallen heeft een inbreker maar een minuutje nodig om via deze opening binnen te komen. In 2017 werden 64.570 woninginbraken bij de politie en/of verzekeraars geregistreerd. Dat is al iets minder dan een aantal jaren terug, toen de teller nog op 91.930 inbraken stond, ofwel tien keer per uur.

“Het gaat dan wel de goede kant op, maar we zijn er nog lang niet. Mensen hebben hun woning gewoon niet goed beveiligd. Als je weet dat 88,1% van de Nederlandse achterdeuren slecht is beveiligd, dan is het een wonder dat het aantal misdrijven gedaald is”, zegt Coen Staal, voorzitter van de stichting Nederlandse Inbraakpreventie Weken (NIPW).

 

“Een inbreker staat moeiteloos binnen drie minuten binnen. Zo’n 25 procent van de achterdeuren heeft zulk zwak aluminium beslag -vaak herkenbaar aan schroefjes aan de buitenkant- dat een inbreker met een schroevendraaier en tang amper een minuutje nodig heeft”, weet Staal. “Vaak houdt men ‘open huis’ uit onwetendheid. Mensen draaien de achterdeur netjes op het nachtslot als ze slapen of niet thuis zijn, maar hebben er geen idee van dat ze dan toch gevaar lopen.”

Nu denkt u waarschijnlijk net zoals velen met u: “bij mij valt toch niets te halen”. Niets is echter minder waar! Achter elke inbreker zit een heler en voor vrijwel alles is een markt; audio- en video apparatuur, dvd’s, laptops, tablets, smartphones, waardepapieren, antiek, sieraden, postzegels, schilderijen en noem maar op. Ook bij u valt dus vast iets te halen!

Om u een idee te geven: indien een inbreker uw ID-kaart of paspoort weet te bemachtigen levert dat hem bij een heler al snel zo’n 500 Euro op. Datzelfde geldt voor een rijbewijs. Sterker nog, indien hij van één en dezelfde persoon zowel een paspoort als een rijbewijs kan overleggen, ontvangt hij daarvoor “een bonus” van 250 Euro. Een snelle rekensom leert ons, indien de buit van een eenvoudige woninginbraak uit twee paspoorten en twee rijbewijzen bestaat, de totale opbrengst van wellicht een uurtje werken zo’n 2.500 Euro bedraagt….

Door de zwakke plekken van de inbreker te benutten, voorkomt u dat hij de zwakke plekken van uw woning benut. Ontneem hem de kans zijn werk eenvoudig, snel en geruisloos te doen. Het maken van een beveiligingsplan vormt daartoe een goede aanzet. Denk hierbij niet alleen aan elektronische beveiliging, maar ook aan bijvoorbeeld hang- en sluitwerk of buitenverlichting.

SafetyCom kan u van dienst zijn bij het opstellen van een beveiligingsplan!

terug naar overzicht naar volgende pagina

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration