Advies op maat

Home Advies op maat
Advies op maat
Afbeeldingsresultaat voor adviesgesprek

U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak met ons maken. Onze beveiligingsadviseur komt dan bij u ter plaatse (zonder stropdas, maar wél met ruim 30 jaar ervaring) en analyseert samen met u de eventuele (inbraak)risico’s.

Op basis van die gegevens stelt hij, na een gedegen risicoanalyse, een beveiligingsplan op. Dit risicoplan komt tot stand op basis van de VRKI 2.0 regeling versie 2018 (welke wordt gehanteerd door de assuradeuren in Nederland) in combinatie met zijn persoonlijke ervaring.

Zo speelt het soort woning en de ligging van de woning namelijk ook een rol bij het tot stand komen van de risicoanalyse.

Om een goed beveiligingsplan op te kunnen stellen voor een woning beginnen we altijd met het invullen van het zogenaamde Intake-Document Inbraak & Diefstal, oftewel het Startdocument ter inventarisatie van de wensen van de klant, uitgegeven door het CCV.

Aan de hand van dit document zijn wij in staat uw risico in te schalen, en op basis daarvan een adequaat advies te verstrekken.

 

Mag het ook ietsje meer zijn….?

Maar wij gaan uiteindelijk veel verder in ons advies dan de eisen en richtlijnen van uw assuradeur. Uiteraard bekijken we het risico dat een inbreker eventueel aanwezige waardevolle goederen wegneemt, maar dat komt voor ons duidelijk op de tweede plaats.

Op de eerste plaats staat namelijk uw eigen veiligheid met hoofdletters bovenaan. Wij vinden het feit dat u als gezin ’s nachts veilig slaapt, vele malen belangrijker dan een inbreker die uw televisie meeneemt. Denk hierbij aan het plaatsen van rookmelders op strategische plaatsen binnen uw woning, maar ook aan koolmonoxide detectie. Deze detectoren bewaken uw woning 24 uur per dag.

Wij bouwen regelmatig toepassingen waarbij de voeding naar de wasmachine/droger volautomatisch wordt afgeschakeld (lees: stroom van het stopcontact afhaalt) indien wij nabij die apparaten rookvorming detecteren.

Maar ook valt de denken aan een situatie waarbij wij diezelfde voeding afschakelen indien wij meer dan 2 millimeter vocht op de vloer meten in de ruimte waar deze apparatuur staat opgesteld.

 

Buitendetectie

Voorts besteden wij veel aandacht aan buitendetectie oftewel voorsignalering, zodat een eventuele inbreker in een zeer vroeg stadium wordt geregistreerd. Indien deze systemen worden toegepast vindt er al een registratie plaats indien de inbreker uw woning benadert, maar nog niet binnen is. Te denken valt hierbij aan een systeem waarbij een inbreker aan de buitenzijde van uw object (voor hem ongemerkt) geregistreerd wordt, maar waarbij binnen uw woning een geluidssignaal wordt weergegeven zodat u wordt gewaarschuwd dat iemand uw woning benadert. Hoe wij deze systemen exact opbouwen willen wij niet prijsgeven via het internet, maar willen wij graag toelichten tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

terug naar overzicht naar volgende pagina

 

thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration