SafetyCom B.V. neemt activiteiten van AAB Beveiligingen B.V. uit Tilburg over onder de naam AAB Safety & Telecom B.V.

SafetyCom B.V. uit Eindhoven heeft recent de activiteiten van AAB Beveiligingen B.V. te Tilburg volledig overgenomen.

Vanaf 30 juli 2020 zal AAB Beveiligingen B.V. haar activiteiten dan ook vanuit Eindhoven voortzetten onder de naam AAB Safety & Telecom B.V.

SafetyCom B.V. behoort bijna 35 jaar tot de absolute top binnen Nederland op het gebied van geavanceerde zwakstroomtechniek zoals brand- en inbraakbeveiliging, toegangscontrolesystemen, geavanceerde camerabewaking, (VoIP)telefonie, inter- en datacommunicatie, WiFi- en DECT netwerken, omroep- en achtergrondmuziekinstallaties, PLC- en domotica toepassingen en custom made electronics.

Olaf van Wissen, commercieel directeur:

“Wij leveren werkelijk álles wat binnen een woning of bedrijfspand benodigd is aan techniek, zolang het maar met dunne draadjes werkt.”

Harry van Mierlo, voormalig directeur van AAB:

“Voor een organisatie als AAB was het steeds moeilijker om binnen het speelveld van alle disciplines en regelgeving te kunnen blijven voldoen aan “één aanspreekpunt” oftewel “one-stop shopping” voor alle vraagstukken.

Ik ben bijzonder trots op de evolutie die het bedrijf de laatste jaren heeft doorgemaakt. Ik heb goed nagedacht over de toekomst van AAB, hoe deze veilig te stellen, en hoe eventueel tot een expansie te komen.

De overtuiging groeide al snel dat het optimale scenario om onze huidige marktpositie te bestendigen en versterken uiteindelijk bestond uit een integrale overdracht van activiteiten van AAB naar SafetyCom.

Dit kwam voor mij persoonlijk dan ook precies op het juiste moment. Ik kreeg bij een andere organisatie “an offer you can’t refuse” aangeboden in de vorm van een functie als verkoper op een totaal ander gebied dan hetgeen ik tot nu toe altijd gedaan heb. Voor mij een nieuwe uitdaging dus…”

Olaf van Wissen, commercieel directeur:

“Met de overname van de activiteiten van AAB zet SafetyCom wederom een belangrijke stap in haar ambitie haar toonaangevende positie binnen de markt verder te versterken.

Dagelijks reizen onze kanjers af naar onze opdrachtgevers met slechts één doel: oplossingen bouwen welke zich kenmerken door ultieme betrouwbaarheid en dito gebruikersgemak. Wij noemen ze dan ook niet voor niets onze “elektrologen® van formaat”.

AAB is niet alleen een prachtig bedrijf met veel potentie, maar het zal ook de opstart van de SafetyCom-formule binnen de West Nederlandse markt ondersteunen.”

Paul Lauwers, technisch directeur:

“Ons bedrijf bestaat uit creatieve denkers en bouwers, die leven voor het samen oplossen van de moeilijkste problemen op het gebied van de totale integratie van technische installaties.

Wij creëren oplossingen die mensen écht willen. Wij zijn gepassioneerd. We ontwerpen, herontwerpen en experimenteren totdat we tevreden zijn met hetgeen we voor onze opdrachtgevers hebben gemaakt.

Er zijn niet zo veel plekken waar je net als bij ons de toekomst kan ontwerpen. Wij lopen graag voorop, altijd zin om opnieuw de status quo uit te dagen.

Het verschil tussen goed en fantastisch betekent het constant aangaan van oncomfortabele uitdagingen die eindeloos veel moeite kosten. Maar toch zouden we niet anders willen.”

AAB Safety & Telecom B.V. opereert inmiddels evenals SafetyCom B.V. vanuit het volledig vernieuwde Domotica Experience Center gelegen aan de Nijverheidsweg 15 te Eindhoven alwaar u uiteraard van harte welkom bent.

Binnenkort ontvangen al onze relaties een schrijven waarin wij gedetailleerd uiteen zullen zetten op welke wijze wij denken hen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Voor meer info:

Olaf van Wissen

olaf@aabbeveiligingen.nl of 06 – 25 50 17 00

Paul Lauwers

paul@aabbeveiligingen.nl of 06 – 55 14 75 98