Safetycom

Wij regelen de
Alarminstallatie Branddetectie Camerabewaking Slagboom Toegangscontrole
voor uw organisatie

Wilt u altijd kunnen rekenen op de juiste bescherming van uw bedrijf en uw medewerkers? Bij SafetyCom bent u aan het juiste adres voor risicobeheersing op verschillende vlakken.
Over Safetycom

Uw betrouwbare security specialist

Voorkomen is beter dan genezen. De impact van een voorval reikt immers veel verder dan alleen het financiële aspect. SafetyCom is uw betrouwbare security specialist.

Met SafetyCom neemt u een veiligheidsspecialist met jarenlange ervaring in de arm. We hebben met bedrijven uit de meest uiteenlopende branches mogen samenwerken en zoeken in iedere situatie naar een oplossing op maat.

Petje af voor het werk wat jullie hier afgelopen weken verzet hebben. Ik ben onder de indruk en zou geen moment twijfelen om jullie firma aan te bevelen.

0 +
Jaar ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
Klantwaardering
Onze werkwijze

Hoe wij werken

Aan de hand van uw aanvraag stellen we een persoonlijk adviesplan voor u op. Bent u akkoord? Dan nemen we de afhandeling van A tot Z uit handen. Doordat wij ontzorgen, kunt u zich blijven focussen op uw onderneming.

Uw aanvraag

Uw aanvraag dient u bij ons eenvoudig online in. Meer dan een paar minuten hoeft dat niet te kosten. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Persoonlijk advies

Geen enkel bedrijf is hetzelfde en dat betekent dat ook geen enkel beveiligingssysteem dat kan zijn. Door uw situatie duidelijk in kaart te brengen, weten we oplossingen te bieden die aan al uw behoeften voldoen.

Veilig

Met de juiste beveiliging beschermt u uw bedrijf tegen risico’s. Bovendien bevordert veiligheid het algemeen welzijn van eenieder die in het bedrijf aanwezig is.

Waarom kiezen klanten voor ons

De beste security oplossingen voor uw organisatie

Alarminstallaties, camerabewaking, slagbomen, toegangscontrole of branddetectie: wij bieden de beste en meest recente security oplossingen voor uw onderneming.

Wij werken voor alle branches

Veiligheidsmaatregelen zijn van belang voor ieder bedrijf, ongeacht soort of omvang. SafetyCom is in heel Nederland in te schakelen door alle branches.

37+ jaar ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u tot in detail adviseren over de veiligheidsoplossingen voor uw onderneming. Bovendien volgen onze monteurs regelmatig interne en externe trainingen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Klanten waarderen ons

We kunnen wel over onszelf vertellen, maar de woorden van onze klanten zijn ons het meest waard. SafetyCom is dan ook trots op de positieve reviews die het van klanten ontvangt.

Safetycom (52)
Safetycom (14)
Safetycom (32)
Safetycom (22)
Onze diensten

Uw bedrijf optimaal beveiligd

Er bestaan diverse oplossingen waarmee u uw bedrijf doeltreffend kunt beveiligen. Hieronder ziet u welke installaties u door ons kunt laten uitvoeren.

Alarminstallatie

Zaken als diefstal en vernieling wilt u het liefst kunnen voorkomen. Een moderne alarminstallatie weet ongenode gasten af te schrikken.

Branddetectie

Des te sneller er in het geval van brand wordt gereageerd, des te beter is de impact daarvan te beperken. Bij SafetyCom bent u aan het juiste adres voor een branddetectiesysteem op maat.

Camerabewaking

Van camera’s gaat een sterke preventieve werking uit. Ze dragen bij aan de bescherming van uw eigendommen en de veiligheid van uzelf en uw personeel.

Consultancy

Heeft u behoefte aan advies op maat van een ervaren veiligheidsdeskundige? In een consultancytraject bij SafetyCom wordt precies in kaart gebracht welke systemen u nodig heeft om uw onderneming optimaal te beveiligen.

Slagboom

Met een slagboom heeft u de controle over wie wanneer uw bedrijfsterrein oprijdt. U kunt er zelf de gewenste autorisatie, waaronder automatische kentekenherkenning, op laten toepassen.

Toegangscontrole

Zelf bepalen wie op welk moment welke ruimte mag betreden? Met een elektronisch toegangscontrolesysteem regelt u het in een handomdraai. Dit type beveiliging laat zich goed integreren met andere veiligheidssystemen.

Uw bedrijf optimaal beveiligd

Als ondernemer denkt u er liever niet aan, maar ondanks dat kunt u er niet omheen. Incidenten van uiteenlopende aard vinden op dagelijkse basis plaats en kunnen een verstrekkende impact hebben. Materieel, maar ook psychisch. Draagt u de bescherming van uw eigendommen en de veiligheid van uw medewerkers hoog in het vaandel? SafetyCom biedt u de passende oplossingen.

Wij verzorgen al ruim 37 jaar veiligheidsoplossingen voor bedrijven uit iedere denkbare branche. Ons installatiebureau biedt u advies op maat, geheel afgestemd op uw situatie en gaat aan de hand daarvan over tot de installatie. Behalve voor advies en implementatie bent u bij ons ook aan het juiste adres voor service en onderhoud. Zo vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak.

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samenwerken

Laten we een afspraak maken en samenwerken

Bent u benieuwd wat we voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Neemt u dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken.

" We regelen de beveiliging voor u van A tot Z "

Reviews

Tevreden klanten

50%

Ontvang vrijblijvend advies

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw gegevens zijn veilig, wij houden ook niet van spam